Innova 2.0 12HP ELEC Monoblok warmtepomp 2kW heater
innova-monobloc-warmtepomp

Innova 2.0 12HP ELEC Monoblok warmtepomp 2kW heater

Monoblock airco/warmtepomp met ingebouwde elektrische heater voor gebruik bij zeer lage temperaturen

Efficiënte verwarming met zekerheid van capaciteitsreserve.

De Innova 2.0 monoblock warmtepomp is eenvoudig te installeren, compact, gebruiksvriendelijk en bijzonder efficiënt. Hiermee is dit toestel een uitstekende oplossing om een ruimte te verwarmen met een minimum betreffende investering en energiekosten. 

Om de grootte van de ruimte en het temperatuurbereik waarin het toestel effectief kan werken is de 2KW ELEC net als de 1KW ELEC voorzien van een elektrisch verwarmingselement, deze versie heeft maarliefst 0.8KW meer verwarmend vermogen ten opzichte van de 1KW ELEC. Dit stelt het toestel in staat de temperatuur sneller op het gewenste peil te brengen zodat deze vervolgens met de warmtepomp alleen op peil te houden is.

Hiermee heeft het toestel een breder bereik van inzetbaarheid qua ruimtegrootte en temperatuur met behoud van de compacte afmetingen en de gebruiksvriendelijkheid van de Innova 2.0 monoblock warmtepompen.

Het elektrische verwarmingselement verbruikt natuurlijk meer energie dan de warmtepomp, het verwarmingsvermogen van dit element stelt het toestel (samen met de warmtepomp) in staat de gewenste temperatuur zo snel mogelijk te bereiken, hiermee is dus de duur waarin het element werkt zo kort mogelijk waarna de efficiënte warmtepomp het overneemt.

In de zomer is het verwarmingselement overbodig en heeft de Innova 2.0 12HP ELEC 2kW dezelfde capaciteit en functionaliteit als de andere 12HP modellen.

Mocht u een Innova 2.0 Inverter airco/warmtepomp in werking willen zien bent u welkom om Itec Luchtreiniger in Twello te bezoeken waar wij het toestel graag aan u demonstreren. Belt u alstublieft wel even van tevoren of u terecht kunt.