Informatie

Stijlvol, krachtig, geruisloos en compact: dit is de INNOVA (monoblock airco met warmtepomp) airconditioner zonder buitenunit

Geen volumineuze en lelijke buitenunits meer die het aanzien van een gebouw verpesten. Innova monoblock airco met warmtepomp heeft een zeer efficiënte oplossing gerealiseerd met een hypercompact ontwerp en een minimale impact.
Slechts 16 centimeter diep, supereenvoudig te installeren en met DC Inverter warmtepomp-technologie om de prestaties te optimaliseren.

Geoptimaliseerd vermogen, laag verbruik en geluidsarme werking

Met DC Inverter warmtepomp-technologie wordt het vermogen geoptimaliseerd om maximaal comfort te verkrijgen met een lager verbruik en minder geluid, en dankzij de Dual Power kunt u profiteren van het maximale vermogen om de vereiste temperatuur in de kortst mogelijke tijd te bereiken. Eenmaal bereikt, schakelt ..2.0 zich automatisch naar de Comfort-functie.

Bovendien zijn de externe roosters opvouwbaar: ze openen wanneer de machine in werking is en sluiten wanneer deze uit staat, om stof, lawaai en vervuiling tot een minimum te beperken en het welzijn te maximaliseren.

De ..2.0 MINI-versie is echt milieuvriendelijk omdat hij R290 propaangas gebruikt. Geen uitstoot.

De nieuwe Innova 2.0 lijn vertegenwoordigt de “state of art” op het gebied van Monoblock airco’s, deze kwalitatief hoogstaande toestellen zijn zeer energiezuinig (A+), bijzonder stil, en het moderne, neutrale design maakt dat deze toestellen in ieder interieur te integreren zijn. De Innova 2.0 monoblock airco’s zijn geschikt voor thuis, op kantoor, in een hotelkamer, een winkelruimte of iedere andere ruimte waarin de temperatuur op een aangenaam niveau dient te worden gebracht en gehouden.

De Innova 2.0 toestellen zijn voorzien van de nieuwste technologie, de Inverter compressor zorgt ervoor dat de gewenste temperatuur sneller bereikt wordt en als de temperatuur de gewenste waarde heeft bereikt wordt deze met minder energieverbruik op peil gehouden.

Koelen en verwarmen met Inverter warmtepomp technologie

Naast koelen zijn de Innova 2.0 toestellen tevens geschikt om de ruimte te verwarmen, met de efficiënte warmtepomp technologie wordt de ruimte met een minimum aan energieverbruik op een aangename temperatuur gebracht en gehouden. Alle Innova 2.0 toestellen zijn geschikt voor verwarming, voor een ruimte als een vakantiewoning, vrijstaand tuinhuis, portacabin of andere onverwarmde ruimte is de 2.0 ELEC te adviseren, deze is voorzien van een 1kW elektrische heater zodat ook bij zeer lage temperaturen er een optimale verwarmingscapaciteit beschikbaar is.

Diverse Innova monoblock airco’s

Innova 2.0 monoblock airco’s (Innova monoblock airco met warmtepomp)zijn beschikbaar in horizontale en verticale versies, de horizontale versie is qua afmetingen vergelijkbaar met een radiator en heeft daarmee een minimale visuele impact als deze laag aan de muur wordt opgehangen. De verticale versie is geschikt voor ruimten waar er geen vrije muur met een breedte van 110 cm beschikbaar is en kan naast of tussen ramen worden opgehangen. De smallere dimensies maken wel dat de luchtstroom beter hoorbaar is dus houdt u daar rekening mee mocht u een toestel voor de slaapkamer zoeken.

De 9HP Mini is 20cm smaller dan de standaard horizontale modellen en heeft hiermee extra mogelijkheden voor installatie in kleine ruimten zoals een slaapkamer. Regelmatig wordt de radiator in de slaapkamer vervangen door een Innova airco die naast koelen ook kan zorgen voor verwarming.

De 15HP is de krachtigste lucht/lucht Innova airco en heeft hiervoor grotere gaten met een diameter van 20cm nodig. Dit toestel is geschikt voor grotere ruimten zoals een winkel, kantoor of andere locatie waar het aanbrengen van grotere gaten geen probleem is.

Innova Monoblock airco zonder buitenunit 

Voor situaties waar ook de standaard Innova 2.0 monoblock toestellen niet ingezet kunnen worden is de 2.0 H2O een alternatief, deze water/lucht monoblock airco gebruikt water als medium om de warmte aan/af te voeren of te onttrekken en kan worden aangesloten aan een waterkringloop of aan de waterleiding, hierbij hoeven geen gaten in de muur geboord te worden en kan het toestel dus ook aan een binnenmuur gemonteerd worden.

Deze Innova monoblock airco’s zonder buitenunit zijn eenvoudig te bedienen via het bedieningspaneel, de meegeleverde afstandbediening maar ook via uw smartphone of tablet te bedienen, hiermee kunt u het toestel ook vanaf een andere locatie bedienen. Ook is het mogelijk bij installatie van meerdere toestellen, zoals in een hotel of kantoorgebouw, deze tegelijk aan te sturen.

Decentrale ventilatie met warmteterugwinning via warmtepomp

De 2.0 Rinnova’s maken gebruik van dezelfde techniek als de 2.0 monobock toestellen maar bij deze toestellen ligt het accent op ventilatie, bij deze zogenaamde thermodynamische warmteterugwinning wordt verse lucht in de ruimte geblazen waarbij de warmte onttrokken wordt aan de naar buiten afgevoerde lucht. Dit levert een systeem op met een hoge ventilatiecapaciteit maar zonder enig warmteverlies, het systeem is zelfs in staat (bij) te verwarmen. Een systeem als dit zal meer energie verbruiken dan een gangbare decentrale WTW maar dit wordt weer gecompenseerd omdat de reeds aanwezige verwarming minder hoeft te verwarmen, dus onder de streep is het een winst in ventilatie en energieverbruik.

Kwaliteit en duurzaamheid

De Innova airco’s zijn van hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid is een kernwaarde bij de ontwikkeling van de Innova airco’s en warmtepompen. Waar mogelijk wordt het meest duurzame koelmiddel R290 gebruikt. Ten opzichte van traditionele airco’s is het een groot voordeel dat de hoeveelheid koelmiddel met een inhoud van slechts ca. 0.5kg een fractie is van wat er in een split unit gebruikt wordt.

Het Innova monoblock principe maakt dat de toestellen eenvoudig te verwijderen zijn voor onderhoud of reparatie en ook na jaren gebruik is het toestel door de fabriek te reviseren zodat het weer als nieuw inzetbaar is, hiermee is een lange levensduur gewaarborgd zodat de aankoop van een Innova product ook een investering voor de lange duur is. Itec beschikt als Innova importeur over leentoestellen dus bij een garantiegeval bent u nog steeds verzekerd van koeling en verwarming.

 

15 HP

12 HP

10 HP

9 HP

..2.0

x

x

x

 

..2.0 verticale

 

x

x

 

..2.0 mini

 

 

 

x

..2.0 H2O

x

Innova monoblock airco met warmtepomp
Innova bovenzijde
Innova ..2.0 zijkant
Innova scherm

Hoog aan de muur of op radiatorhoogte?

..2.0 Innova is beschikbaar in een assortiment van modellen waarme u voor praktisch iedere omstandigheid een geschikt model kunt vinden. Het enige wat u nodig heeft is een buitenmuur. De …2.0 modellen kunnen hoog of laag aan de muur (gelijk aan een radiator bijvoorbeeld) opgehangen worden, in een hoek of tussen de ramen.

Lage installatie

Hoge installatie

Smalle verticale installatie

Innova monoblock airco met warmtepomp
Innova monoblock airco met warmtepomp
Innova monoblock airco met warmtepomp

Hoogwaardige, stille en energie-efficiente airconditioning/warmtepomp zonder buitenunit.