Innova App
Innova app

Innova App

  • Innova App: bediening op afstand via smartphone, tablet of computer. De Innova 2.0 is voorzien van Wifi module die er voor zorgt dat de monoblock Wifi-connected is. En vervolgens via de Innova App vanaf iedere locatie met internetverbinding te bedienen is. Zo kunt u er voor zorgen dat uw ruimte gekoeld of verwarmd is voor u aan komt, ontvocht wordt wanneer u dat nodig acht of simpelweg gewoon uitgezet kan worden wanneer u dat wil.
  • Bediening op afstand via smartphone (Innova App Monoblockairco): tablet of computer, de Innova 2.0 is Wifi-connected zodat u het toestel vanaf iedere locatie met internetverbinding kunt bedienen. Hiermee kunt u de Innova 2.0 op afstand laten koelen, verwarmen of ontvochtigen. Zodat de ruimte reeds op een aangename temperatuur is als u arriveert of om een vakantiewoning vochtvrij te houden.
Innova app
Innova app

Innova App Monoblockairco